Vasstulan 1100

På Uvdals tak ligger Vasstulan 1100. Som navnet tilsier 1100 meter over havet, eller “1100 meter over hverdagen” som vi liker å si. Vasstulan 1100 er trolig Norges høyeste beliggende hyttefelt med tilgjengelige nye tomter. Her er du på fjellet.

Einar Ro
Tlf: 909 54 600
Epost: uvdalbyg@online.no

Besøk gjerne vår Facebookside Vasstulan 1100

Se eiendommer som selges på Vasstulan 1100.

Hytte T15, 146 m2

Hytte T18 101 m2

 

Naturperlene ligger på rekke og rad rett utenfor veggen. Kun en liten spasertur unna, kommer du til Djupegrønuten på hele 1206 moh, med en majestetisk utsikt. Man ser stort sett hele Hardangervidda med Hallingskarvet den ene veien og Gaustadtoppen den andre.

På vinterstid starter langsrennsløyper rett utenfor døren, og du kan kjøre ski ned i Uvdal Skisenter. Sommerstid kan du rett og slett ta på deg fjellskoa og gå rett ut i eventyret. Fra Vasstulan er det kort vei til Geilo, Langedrag og Dagaliopplevelser og masse annet gøy.

Dette lille “paradiset” har tilgjengelige hytter, leiligheter og tomter for salg i mange størrelser. Her er det tilgang på høyhastighets fiberkabel, det er kommunalt vann og avløp. Selvsagt vei helt frem til døren. Om du ønsker, er det her mulighet for å bygge garasje med leilighet over, i tillegg til 2 hytter på tomtene. Like ved hyttene ligger Vasstulan 1100’s nyåpnede kafe Her kan man få bevertning av alle slag.

Man kan bestille vask til hytta om du ikke ønsker å gjøre det selv. Det er også tilgjengelig overnatting.

Besøk oss
Vasstulan 1100, 3632 Uvdal

Åpne i Google Maps

 

Vasstulan 1100 fjellkafé
Her serverer hyggelig betjening, mat og drikke til sultne og tørste fjellfolk, i trivelige nyoppussede lokaler. Ta lunsjen på Vasstulan 1100, nyt utsikten og peiskosen før du drar tilbake til hytta.

Andre hytteområder i Uvdal

I Uvdal finner du et rikt utvalg av hytteområder.