Fjellservice Uvdal

Tomtene til Fjellservice Uvdal ligger i umiddelbar nærhet til alpinbakkene og er det godt skiføre kan en stå på ski fra og til hytta. Beliggenheten nede i dalsiden gir godt le for vær og vind, så antall innedager bestemmer en stort sett selv.Tomtene er et rimelig alternativ for å komme i gang med egen fritidsbolig.

Kontakt Vilhelm i Fjellservice Uvdal AS

Epost: vilhelm@havardsrud.no
Telefon: 97069800

Hyttetomtene til Fjellservice ligger godt til rette i dalsiden, nærheten til skisenteret gir gode muligheter til aktivitet for barn og voksne igjennom hele året. Fiskemuligehtene er mange, og det er mulig å fiske i en av Norges desidert beste ørretelver som renner rett gjennom Uvdal.Uvdal er innfallsport til Hardangervidda Nasjonalpark, og hyttetomtene er gode utgangspunkt for turer i skog og mark. I Uvdal er det et aktivt jordbruk med sau, geiter, kyr, hester og en stor flokk med lama som er ganske nye i dalen. Fra hytta er det dagsturavstand til Langedrag, Bjørneparken, Geilo og Rjukan. Dagalifjell ligger på motsatt side av dalen, et fjellparti med daglig oppkjørte langrennsløyper og både tur og fiskemuligheter. Dagali opplevelser ligger rett i nærheten og tilbyr ulike opplevelser for hele familien. Hyttene som bygges, kan ha en boflate på inntil 100 m2 fordelt på ett plan. Dette gir muligheten for senge- og boltreplass for en stor familie.

Fjellservice Uvdal er et lite firma som ble etablert i forrige århundre og har sin virksomhet hovedsakelig i fjellet med preparering av skiløyper. Vi leverer egenprodusert bjørkeved og yter tjenester; transport, snekkeroppdrag, ettersyn, rydding og vedlikehold med mer, til hyttefolk og fastboende.

Fjellservice Uvdal

Ikke tilgjengelig enda / solgt
Bebygd
Til salgs
402
X
Tomt 402 er byggeklar fra høsten 2017, tomten er punktfested med årlig festeavgift .
tomtepris 300.000,-.
306
X
Punktfestede tomter med årlig festeavgift på kr.2492,-
tomtepris 300.000,-.

Andre hytteområder i Uvdal

I Uvdal finner du et rikt utvalg av hytteområder.