Fjellservice Uvdal

Tomtene er et rimelig alternativ for å komme i gang med egen fritidsbolig. Tomtene ligger i umiddelbar nærhet til alpinbakkene og er det godt skiføre kan en stå på ski fra og til hytta. Beliggenheten nede i dalsiden gir godt le for vær og vind, så antall innedager bestemmer en stort sett selv.

Kontakt Vilhelm i Fjellservice Uvdal AS

Epost: vilhelm@havardsrud.no
Telefon: 97069800

Vi har pr dags dato to tomter for salg/feste, og de ligger i Uvdal skisenter. Tomtene er et rimelig alternativ for å komme i gang med egen fritidsbolig. Tomtene ligger i umiddelbar nærhet til alpinbakkene og er det godt skiføre kan en stå på ski fra og til hytta. Beliggenheten nede i dalsiden gir godt le for vær og vind, så antall innedager bestemmer en stort sett selv.
Hyttene som kan bygges eller bli bygget, kan ha en boflate på inntil 100 m2 fordelt på ett plan. Dette gir muligheten for senge- og boltreplass for en stor familie. Nærheten til skisenteret gir gode muligheter for aktivitet for både barn og voksne spesielt gjennom vinterhalvåret, men også på sommeren. Fiskemuligheter i elva som renner gjennom Uvdal, turer i skog og mark, og ikke minst på Hardangervidda som Uvdal er innfallsporten til. I Uvdal er det et aktivt jordbruk med sau, geiter, kyr, hester og en stor flokk med lama som er ganske nye i dalen. Fra hytta er det dagsturavstand til Langedrag, Bjørneparken, Geilo og Rjukan. Dagalifjell ligger på motsatt side av dalen, et fjellparti med daglig oppkjørte langrennsløyper og både tur og fiskemuligheter.

Fjellservice Uvdal er et lite firma som ble etablert i forrige århundre og har sin virksomhet hovedsakelig i fjellet med preparering av skiløyper. Vi leverer egenprodusert bjørkeved og yter tjenester; transport, snekkeroppdrag, ettersyn, rydding og vedlikehold med mer, til hyttefolk og fastboende.

Fjellservice Uvdal

Ikke tilgjengelig enda / solgt
Til salgs
402
X
Tomt 402 er byggeklar fra høsten 2017, tomten er punktfested med årlig festeavgift .
Innfestingssum/ tomtepris kr.300.000,-.
306
X
Punktfestede tomter med årlig festeavgift på kr.2492,-
Innfestingssum/ tomtepris kr.300.000,-.
X