Vasstulan 1100 fjellkafé

Her serverer hyggelig betjening, mat og drikke til sultne og tørste fjellfolk, i trivelige nyoppussede lokaler. Ta “dugurden” på Vasstulan 1100, nyt utsikten og peiskosen før du drar tilbake til hytta.

Besøk vår facebookside for mer info Vasstulan 1100

Vasstulan 1100 på Google Maps

Åpningstider Vasstulan 1100 Fjellkafè
Fredag, Lørdag og Søndag: 12:00-18:00

I tillegg til fersk bakst, småretter og middagsretter har vi salg av lokalmat, skismøring, solbriller mm.

Vasstulan 1100 ligger helt på toppen av Dagalifjell rett inntil FV 40. Det er ett ypperlig utgangspunkt for turer i fjellet, og på vinteren er det milevis av oppkjørte skiløyper rett utenfor døren.
Etter skituren, fjellturen eller bilturen er det fint å komme inn i den nyoppussede fjellkafeèn. Her er det lun og avslappende stemning med mye historie i veggene.
Menyen varieres etter årstid, med innslag av lokale råvarer og retter. Kafeèn har alle rettigheter.
Foretrekker du å spise på hytta en kveld, er det også mulig å bestille pizza og ta med.
Ring : 48297853 for bestilling eller ta kontakt med oss for bestilling av møtelokaler, catering, selskaper og andre arrangementer.
Velkommen!

De første gjestene kom til Vasstulan før krigen. Det var ett svært populært sted som har huset mange gjester gjennom tidene.
Ønsker du å nyte ett glass vin til maten får du det, enten du er utenbysfra eller en av kommunens innbyggere. I «gamledager» var dette ingen selvfølge. Da ble kommunens innbyggere nektet øl og brennevin på utesteder i kommunen.

Kjøttkaker er en av rettene, som også var på menyen i "gamledager". Det sies at Vasstulan hadde egen sjåfør til å kjøre og hente gjester med generatorbil. Denne sjåføren var visst littegranne grisk. En gang han skulle spise før resten av betjeningen, spiste han opp alt sammen, hele 21 kjøttkaker.

Relaterte steder i Uvdal

I Uvdal finner du et rikt utvalg av opplevelser, overnattings- og serveringssteder.