Vasstulan 1100 fjellkafé

Her serverer hyggelig betjening, mat og drikke til sultne og tørste fjellfolk, i trivelige nyoppussede lokaler. Ta lunsjen på Vasstulan 1100, nyt utsikten og peiskosen før du glir tilbake til hytta.

Besøk vår facebookside for mer info Vasstulan 1100

Åpningstider Vasstulan 1100 Fjellkafè
Fredag, Lørdag og Søndag: 12:00-18:00

I kafeen får du tradisjonelle retter der mye er hjemmelaget. Menyen varieres etter årstid, og vi vil gjerne at maten passer til omgivelsene. Pannestekt ørret i rømmesaus, servert med flatbrød fra Uvdalsleiven eller husets rømmegrøt med spekemat fra Nabokjerringan er svært populært. Men etter en langhelg i fjellet er det ofte husets kjøttkaker med kålstuing, tyttebær og poteter som står øverst på manges liste. Nå om høsten er multekrem til dessert en «slager».

Etter turen er det fint å komme inn i den nyoppussede fjellkafeen. Her er det lun og god stemning med mye historie. De første gjestene kom til Vasstulan før krigen. Det var ett svært populært sted som har huset mange gjester gjennom tidene. Det som idag er spisesalen ble benyttet som stall under krigen.

Kjøttkaker er en av rettene som også var på menyen i «gamledager». Det sies at Vasstulan hadde en sjåføren til å kjøre og hente gjester med generatorbil. Denne sjåføren var visst så grisk. En gang skulle han spise før resten av betjeningen. Han spiste riktignok opp alt sammen - 21 kjøttkaker.

Ønsker du å nyte ett glass vin til maten får du det, enten du er utenbysfra eller en av kommunens innbyggere. I «gamledager» var dette ingen selvfølge. Da ble kommunens innbyggere nektet øl og brennevin på utesteder i kommunen

Hos oss er det mange som benytter muligheten for å bestille pizza til å ta med seg på egen hytte. Ring: 48297853 for bestilling eller ta kontakt med oss for bestilling av møtelokaler, catering, selskaper og andre arrangementer...

Relaterte steder i Uvdal

I Uvdal finner du et rikt utvalg av opplevelser, overnattings- og serveringssteder.