Overnatting Uvdal Skisenter

I sentrum av Uvdal Skisenter bor du i lyse og moderne ski-inn/ski-ut leiligheter og har kort avstand til skibakkene, barneområdet, skiutleie og varmestue. De fleste leilighetene har utsikt mot bakken mens noen har utsikt mot Uvdalselva og ved leie av leiligheter får du -10% avslag på heiskort.

Leilighetene har sengeplass fra 7 ± 12 personer og er meget godt utstyrt, leilighetene ligger over to plan og hvor stue, kjøkken og WC er i første etasje og soverom og bad ligger i andre etasje.

Pris per uke: fra 7 865,- til 9 965,-
Pris per helg: fra 3 265,- til 4 765,-
Ta kontakt på: booking@uvdalskisenter.no

I Uvdal Tunet kan du leie leiligehter med 8-10 sengeplasser, peis og badstu. Ta kontakt på: booking@uvdalskisenter.no

Vi tilbyr også leie av hytte med 10 sengeplasser. Ta kontakt på: booking@uvdalskisenter.no for mer informasjon.

Ta kontakt på: booking@uvdalskisenter.no

Gruppebestilling
Ta kontakt med oss for skreddersydde pakker for større og mindre grupper. Vi jobber tett sammen med deg, og kan tillrettelegge varierte pakker som kan inkludere blandt annet overnatting, mat, heiskort og bruk av fellesareal.

Ta kontakt på: booking@uvdalskisenter.no

Soverom: 3
Sengeplasser: 8
Bad: 2
Fasiliteter:
Balkong/terrasse, Internettilgang, Kjøkken
Barneseng, Barnestol, Kaffetrakter

Uvdal Skisenter er et familievennlig skisenter som ligger øverst i Numedal. Skisenteret ligger i flotte omgivelser ved foten av Hardangervidda, Nord-Europas største høyfjellsplatå. Med våre vakre natur som utgangspunkt fremstår Uvdal som et attraktivt reisemål. Uvdal skisenter har et flott, koselig og intimt skiområde, som skaper de perfekte rammene for hele familien. Her er det trygt for barna som koser seg i eget tilrettelagt barneområde/aktiviteter og utfordrende for de mer erfarne i familien.

Relaterte steder i Uvdal

I Uvdal finner du et rikt utvalg av opplevelser, overnattings- og serveringssteder.