Aktivitetskalender

24
feb

Numedalsrally

Numedalsrally er et vinterrally, og et av de største rallyene i Norge, og arrangeres første helg i mars i Nore og Uvdal kommune, øverst i Numedal.

Numedalsrally er for mange vinterens høydepunkt, og det er 29. gang det populære løpet kjøres i mars 2018. Rallyet, som har sin base på Rødberg, betegnes ofte som Vinterens vakreste eventyr for rallyfolket. Det er NMK Nore & Uvdal som er arrangør av Numedalsrally. Løpet består av flere fartsetapper på over 100 km, noe som inkluderer den legendariske Smådøla-etappen.

24
feb

Vinterferierennet

I år som så mange ganger før har HUA gleden av å invitere alle barn til skirenn i vinterferien! Arrangementet er gratis og det er premier til alle sammen. Det blir en enkel storslalåmløype i traséen til selftimeren.

Påmelding skjer fra kl:10:30 uten for varmestua
Gjennomkjøring i løypa fra kl:11:00
Rennstart kl:12:00
Premieutdeling blir rett etter rennet er ferdig.

Håper så mange som mulig blir med å lager en fantastisk dag for alle barna våre.

Om det er noen som kunne tenke seg å bidra under selve rennet gi beskjed til Thomas Møller på: Thomas.moller@live.no

03
mars

Vasstulanrennet

I mars-måned arrangeres Vasstulanrennet – dette er hyttefolket og bygdefolkets favoritt! Løypetrassèen, med start på Dagalifjellet, består av 3,2 mil med velpreparerte spor og kjennetegnes av sitt spektakulære skue fra start til mål, der oppe på høyfjellet.

03
mars

Konsert med trubadur Ken Lyngfoss

HUA har gleden av å invitere til en afterskikveld med live musikk fra Trubadur Ken Lyngfoss. Så løsne opp spennene på støvlene, sett på "walkmode" og gjør dere klare for en heidundranes afterski..

17
mars

NM i rumpeakebrett!

NM i rumpeakebrett lørdag den 17 Mars i Uvdal Skisenter!
Mer info kommer så følg med...