Aktivitetskalender

Kommende arrangementer

Tidligere arrangementer

16
nov

Fjellmatfestivalen

En årlig mat og opplevelsestradisjon på Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend, lokalisert på Dagalifjell, med råvarer fra Hardangervidda samt naturlige produkter som hører til. Her kan du tilbringe hele eller deler av weekenden med fjellet som ramme rundt opplevelsene og innta herlige måltider.

Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå, er utgangspunktet for råvarene, tradisjonene og kulturen som ligger bak Fjellmatfestivalen. Mer naturlige råvarer er det vanskelig å tenke seg. I områdene rundt Hardangervidda har man gjennom århundrer foredlet og videreutviklet behandlingen av de fantastiske råvarene nærmest til perfeksjonisme. Velkommen til en ekte matopplevelse!

10
nov

Kurs i Klingebakst

Lær deg og lag vår tradisjonsrike Kling!

Du får lære å bake ut, steike og smøre din egen kling. Vi baker 15-20 kling hver til å ha med hjem. Har du kjevle og annet utstyr er det fint om du tar med dette. Det blir servert lunsj i løpet av kursdagen. Pris kr. 950,- pr pers. Påmelding til jorun@vasstulan.no eller 482 97 853.

07
nov

Lifegame

En lokal gjests historie løftes frem i Brageteatrets forestilling Lifegame. Hvem gjesten er, avsløres 3 uker før forestillingen.

Forestillingen kan beskrives som halvt teater – halvt talkshow. Vi få et nært innblikk i en lokal gjests liv, og enkelte av gjestens historier spilles ut av kveldens team med skuespillere. Med stor innlevelse og entusiasme lager de teater av gjestens minner i farta. Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer. “Alle liv er uvanlige – selv de vanlige” Hvem blir gjest i Nore og Uvdal? - Følg med! ------------------------------------------------------------------------------------------- Forestillingens improvisatører: Mats Eldøen, Cathrine Frost, Camilla Frey, Kristin Jess Rodin, Olli Wermskog, Stian Gulli, Eirik Skarsbø, Veslemøy Mørkrid, Nils Petter Mørland, Marte Mørland Scenografikonsulent: Cathrine Schermann Kunstnerisk ansvarlig: Mats Eldøen Forestillingen er en samproduksjon med Det Andre Teatret.

20
okt

Villreinfestivalen

Velkommen til Villreinfestivalen den 3 helga i Oktober.

VELKOMMEN TIL VILLREINFESTIVALEN For andre gang arrangeres det villreinfestival i Uvdal Skisenter. En mengde aktiviteter, salg av lokale varer, lokalmat og underholdning er planlagt. PÅMELDING Epost: post@villreinfestivalen.no Tlf. 97665636

06
jan

Høstmarked i Øygardsgrend

Velkommen til høstmarked i tradisjonell øygardsgrend stil.

03
okt

Flatbrødbakst

Lær og lag ditt eget Flatbrød!

Vasstulan 1100 tilbyr kurs i flatbrødbakst i høstferien. Som deltager får du lunsj med flatbrød attåt, i tillegg til å ta med egen bakst hjem. Kurset holdes i 2. etg på Vasstulan. Pris kr. 500,- Påmelding til jorun@vasstulan.no eller SMS 482 97 853.

13
sep

Fjellvære

Velkommen til et avslappende avbrekk i det fantastiske høstfjellet!

Sammen med yogainstruktør og massasjeterapaut Elisabeth Dyremyhr, og friluftsentusiast og naturfotograf Thomas Sagvik inviterer Mårbu Seter og Fjellstue til tidenes første "Fjellvære". Opplev yoga i naturen, en deilig massasjebehandling, turer i et fargesprakende viddelandskap, god mat og godt drikke. For program og påmelding se vår hjemmeside: http://maarbu.dinstudio.no/page_57.html Obs: Begrenset antall plasser.

17
aug

Fentetrøkket

Turmars for jenter i alle aldre på det nydelige Dagalifjellet.

FENTEtrøkket arrangeres for 19 gang i 2018 Fredag 17 August arrangeres det middagsbuffet og innlegg fra Else Kåss Furuseth. Kr 300,- pr. person. Forhåndsbestilling på tlf. 908 36 665 Lørdag 18. august: Årets FENTEtrøkk starter kl 09:00, og du kan velge å delta på 5, 10 eller 20 km fjellmarsj. Turen etterfølges av udeling av pins, fentetunmarked, fjellmatbuffet og underholdning med Elling Hem. Søndag 19. august: Kl 10.00 -12.00: Fentunmarked med lokalprodusert mat, bunader, husflid, kunsthåndverk, skinnfellarbeider og helseprodukter.

21
juli

Middelalderuka

Middelalderuka har vært arrangert siden 2001 og har mange forskjellige arrangementer spredt over et stort geografisk område.Kulturopplevelser med fokus på middelalderen, konserter, forestillinger, utstillinger, pilgrimsvandring og omvisningstur.

30
juni

Rødberg dagene

Gode tilbud fra lokalbutikkene i Rødberg sentrum. Rødbergdagene avholdes siste helgen i Juni.

For mer informasjon se deres facebooksider

29
juni

Matfestivalen i Numedal

Lokalmatfestival på Rollag stasjon, midt i hjerte av Numedal, ca 45 min fra Kongsberg retning Geilo. Festivalrestaurant med spennende lokalmatmeny som serveres sammen med et mat-teater.

MATFESTIVALEN I NUMEDAL, 29. OG 30. JUNI 2018 MATFESTIVAL MED NYE OPPLEVELSER Velkommen til Matfestival med bla. en festivalrestaurant med spennende lokalmatmeny som som arrangeres for 6. gang, i år i Fritidsparken i Veggli sentrum midt i Numedal. Kun en drøy times kjøring fra Kongsberg retning Geilo på FV 40. Bestill bord i festivalrestauranten og bli med på en spennende og morsom matopplevelse med 7-retters lokalmatmeny med mat-teater. Ute i Fritidsparken kan du møte våre produsenter og kjøpe med deg rene råvarer og trygg kvalitetsmat. Barna kan ri på ponnier og kose med de herlige husky valpene til Farmen Fløtterud, se gjeterhundoppvisning, prøve å kappmjølke, ri den mekaniske rodeo-oksen og kose deg med lokal håndmat. Lørdag kveld inviterer vi til konsert og fest med Rune Sanden med band. Billetter selges på https://tikkio.com/tickets/5111-matfestivalen-i-numedal-2018 Billetter til 7-retters i festivalrestaurant må kjøpes på forhånd. Tidlig ute tilbud kr. 100,- i rabatt pr. pers. før 10. april . PROGRAM 2018: Fredag 29.juni: 15.00 – 20.00 – Lokalmatmarked, rodeoridning, kappmjølking, natursti, ponnyriding, valpekos. 14.00 – 18.00 – Lokalmatkafe på og utenfor Veggli Vertshus 18.00 – 20.30 – Festivalrestaurant med spennende 7-retters lokalmatmeny og mat-teater med Nabokjerringan som forteller fleip og fakta om bønder, budskap og budeier i teltet. 15.00 – 18.00 – Enkel festivalcafè og servering av håndmat ved togvognen 18.00 – 24.00 – Festival-pub med salg av håndmat ved togvognen 19.00 – 20.00 – Vorspiel med skummende blindtest konkurranse av lokalt NSB øl 21.00 – 23.00 – Dans og musikk fra scenen Lørdag 30. juni: 12.00 – 18.00 – Lokalmatmarked, rodeoriding, kappmjølking, natursti, ponnyriding, valpekos. 14.00 – 18.00 – Lokalmatkafe på og utenfor Veggli Vertshus 13.00 – 13.30 – Gjeterhundoppvisning 14.00 – 15.00 – Auksjon ved cowboyen Arvid fra Farmen Fløtterud 16.00 – 18.30 – Festivalrestaurant med spennende 7-retters lokalmatmeny og mat-teater med Nabokjerringan som forteller fleip og fakta om bønder, budskap og budeier i teltet i teltet 18.00 – 02.00 – Festival-pub ute ved togvognen med salg av håndmat fra grillen og godt drikke. 19.00 – 20.00 – Vorspiel med sprudlende bobler og foredrag med Hanne Høne 19.00 – 21.30 – Festivalrestaurant med spennende 6-retters lokalmatmeny og mat-teater med Nabokjerringan som forteller fleip og fakta om bønder, budskap og budeier i teltet i teltet 22.00 – 02.00 – Fest og konsert med Rune Sanden med band fra scenen ved Friluftsparken Billetter konsert kr. 250,- Billetter 7-retters med mat-teater kr. 675,-. Drikkepakke kr. 300,- kun forhåndssalg https://tikkio.com/tickets/5111-matfestivalen-i-numedal-2018

17
mai

17. Mai buffet

Velkommen til 17. mai buffet på Vasstulan 1100!

Forsyn deg av vår buffet med varme of kalde retter.
Pris kr. 395,- per pers
Barn 4-15 år halv pris, 0-3 år gratis.

1. bordsetting kl. 14-17. 2.bordsetting kl. 17-19.
Bord reserveres på tlf 482 97 853.

Velkommen til fjells på nasjonaldagen!

27
april

Avslutningshelg i Uvdal Skisenter

Årets avslutningshelg i Uvdal Skisenter!
Hold av siste helgen i April❄️

27
april

Voksen Spring Camp

Snowboardcamp for deg over 20 år som elsker å kjøre i bakken.

Rune Lundsør inviterer nok en gang til voksencamp. Denne gangen blir den i vårsolen i Uvdal Skisenter. Campen er åpen for alle mellom 20-80 år som elsker å stå på snowboard og å møte likesinnede. Det blir som vanlig stort fokus på det sosiale både i bakken og på kveldstid. Uvdal skisenter har mye å by på. Det blir cruising i bakken og i parken med flinke trenere. Det er også trenere for dere som er nybegynnere. Vi kommer til å bygge en minipipe på fjellet for en herlig ettermiddags-session. Her blir det ølsalg og handplantskole  Vi bor i leiligheter i bunn av bakken. Her er det sengetøy og håndkler samt fullt kjøkken. Fredag er det ankomstdag. Da er det sjekk-inn i puben under der vi bor. Her kan vi mingle og glede oss sammen. Lørdag deles vi i grupper med flinke trenere. Så blir det afterski i bunn av bakken med burgermiddag. «The Apache Dænsers» spiller opp til dans på puben lørdag kl 23.00  Vi avslutter campen søndag etter bakken. Campen koster kr 2.200,- og inneholder: - 2 overnattinger inkl sengetøy og sluttvask - 2 dagers heiskort - Middag lørdag - Inngang «The Apache Dænsers» - Instruksjon - Lån av utstyr (om ønskelig) Betaling skjer ved ankomst fredag kveld i puben. Påmelding: Send følgende informasjon til epicvoksencamp@gmail.com Navn: Alder: Tlf: Ønsker å dele rom med : Spesielle ønsker: Nivå på kjøringen min:

31
mars

Uvdal Games

Uvdal Games arrangeres av HUA i samarbeid med Uvdal skisenter og er definitivt årets kuleste påskerenn. Gjennom en løype bestående av kule svinger, heftige doseringer og valgfrie hopp. Det vil bli hopp og sprell på påskeaften for de minste også. Det holdes ett eget renn for alle opp til 16 år i løpet av dagen.

29
mars

Trubadur og Afterski i Lavvoen

I samarbeid med HUA, så blir det trubadur og afterski i Lavoen både skjærtorsdag, langfredag og påskeaften!

29
mars

Tunhovdåsrennet

Tunhovdåsrennet
Skjærtorsdag 29.mars arrangerer Tunhovd Idrettslag rennet for 40. gang.

29
mars

Påsketur

Bli med på morsomme konkurranser og aktiviteter i Uvdal Skisenter.

26
mars

Damenes aften

Du er hjertelig velkommen til varmestua i Uvdal Skisenter mandag 26.mars kl 19:00

Ta med søstre, venninner, mødre, vigermødre, kusiner og nabokjærringer samt alle andre damer, jenter og fenter til en trivelig og sosial kveld. På langbord serveres fjøler med lokalt vridd smått og godt. Fra noen av våre lokale butikker får vi presentert ett utvalg av varer innen klæs, smykker og interiør mm. - og det vil så klart vli anledning til å lufte både lommebok og visakort. Et par overraskelser kan det også bli. Pris kr 250,oo Påmelding (av hensyn til mat) innen fredag 23.02, via sms til 909 17 556, eller e-post til elihovdpre@hotmail.com eller direkte til Varmestua i Uvdal Skisenter.

25
mars

Vasstulanrennet

Palmesøndag, 25 mars arrangeres Vasstulanrennet – dette er hyttefolket og bygdefolkets favoritt! Løypetrassèen, med start på Dagalifjellet, består av ca 3,2 mil med velpreparerte spor og kjennetegnes av sitt spektakulære skue fra start til mål, der oppe på høyfjellet.

25
mars

Påskegudstjeneste på Langedrag

Palmesøndag vil det holdes påskegudstjeneste etterfulgt av grilling på Ulvegårdsterassen.

17
mars

NM i rumpeakebrett!

NM i rumpeakebrett lørdag den 17 Mars i Uvdal Skisenter!
Mer info kommer så følg med...

10
mars

Snøscooter Veteran & Klassikertreff

Velkommen til veterantreff i Øygardsgrend

03
mars

Konsert med trubadur Ken Lyngfoss

HUA har gleden av å invitere til en afterskikveld med live musikk fra Trubadur Ken Lyngfoss. Så løsne opp spennene på støvlene, sett på "walkmode" og gjør dere klare for en heidundranes afterski..

24
feb

Numedalsrally

Numedalsrally er et vinterrally, og et av de største rallyene i Norge, og arrangeres første helg i mars i Nore og Uvdal kommune, øverst i Numedal.

Numedalsrally er for mange vinterens høydepunkt, og det er 29. gang det populære løpet kjøres i mars 2018. Rallyet, som har sin base på Rødberg, betegnes ofte som Vinterens vakreste eventyr for rallyfolket. Det er NMK Nore & Uvdal som er arrangør av Numedalsrally. Løpet består av flere fartsetapper på over 100 km, noe som inkluderer den legendariske Smådøla-etappen.

24
feb

Vinterferierennet

I år som så mange ganger før har HUA gleden av å invitere alle barn til skirenn i vinterferien! Arrangementet er gratis og det er premier til alle sammen. Det blir en enkel storslalåmløype i traséen til selftimeren.

Påmelding skjer fra kl:10:30 uten for varmestua
Gjennomkjøring i løypa fra kl:11:00
Rennstart kl:12:00
Premieutdeling blir rett etter rennet er ferdig.

Håper så mange som mulig blir med å lager en fantastisk dag for alle barna våre.

Om det er noen som kunne tenke seg å bidra under selve rennet gi beskjed til Thomas Møller på: Thomas.moller@live.no

10
feb

Konsert med Superbarna

Superbarna kommer til Uvdal Skisenter den 10 Februar. Gruppen har tidligere vunnet Spellemannsprisen for beste barneplate, og har hatt flere låter på Barne TV. Bli med på en morsom konsert for store og små.

13
jan

Uvdal Shredit

Uvdal er stedet for en Tackykonkurranse 13-14. januar. Snøen laver ned og parken er klar. I tillegg kan du vinne 10.000 norske kroner for beste video.

Påmelding: Send følgende info til shrededit@gmail.com: Navn, Alder, Tlf, Ski eller snowboard, Skal overnatte, Reiser sammen med, Vil være med på buss fra Geilo. Har du spørsmål, så send dem til shrededit@gmail.com. Denne helgen tilbyr vi en ekstremt billig weekendpakke helt ned i 500,- kroner for overnatting fredag-søndag. Selve konkurranseformatet er videocontest og man kan filme lørdag og søndag overalt i anlegget, bygge egne kickere eller kjøre i parken. Premiepenger er 10.000 NOK er nok og vinneren tar alt. Vi setter opp buss fra Geilo til Uvdal og det koster 100,- kroner tur/retur. Det blir høy stemning i Lavvoen på Uvdal lørdag 13. januar med aldersgrense 18 år. Det blir eget opplegg for de under 18 år under oppsyn av voksne og det blir en overraskelse vi kommer tilbake til.

12
jan

VinterKickoff

iVinden arrangerer Kitesamling på Vasstulan mellom 12 - 14 januar 2018. De ønsker å samle kitere i alle aldersgrupper og nivå til en kitesamling på Dagali. Arrangementet er åpent for alle som kan og vil kite, jenter som gutter, unge som gamle.

31
des

Nyttårsaften på Vasstulan 1100

Vi serverer Champagnelunsj med champagne, frisk frukt, salater, oster, kjeks, croissanter mm.

Pris kr. 275,-.
Champagnelunsj forhåndsbestilles på 482 97 853.

31
des

Fjellbuffè på Uvdal Skisenter 31/12

Velkommen til Fjellbuffè på Uvdal Skisenter nyttårsaften

Pris for voksne kr 550,-
Barn 4-12 år kr 275,-
Prisene er inkl. velkomstdrink.
Serveres kl 1930.

Puben åpner kl 1800 og stenger kl 0200

Barna får egen «barnebufè».

Påmelding innen 30.12 til booking@uvdalskisenter.no, eller sms til 99084782.

30
des

Snølykkan Teaching – Kroppslig funksjonalitet, nevroplastisitet og opplevelser på snø

Gjennom deltakelse vil du lære om hvordan du mest effektivt beveger deg i det daglige liv og på ski! Trening inne og ute, samt skikurs/brettkurs for den som vil!

Presentasjon, trening og behandling på temaer som Nevroplatisitet, Proprioeption og Kroppens relasjon til gravitasjon! Dette og mye mer vil du oppleve disse dagene på Vasstulan! Du vil lære om hvordan du mest effektivt beveger deg i det daglige liv og på ski! Trening inne og ute, samt skikurs/brettkurs for den som vil! Program • Onsdag 27. desember ca kl 18.00-19.00- Intro to SNEM-Structure, Nutrition Emotion Movement • Torsdag 28. desember kl 09.00-11.00- Indi behandlinger etter avtaler og kl 18-19.00 Presentasjon om proprioception • Fredag 29. desember 10.00-15.00 Intro behandlinger kl 15.30_16.30- Gruppetrening i Foundation Training • Lørdag 30. desember 12.00-15.00 Individuelle behandlinger etter avtale kl 15.30-16.30- Gruppetrening i Foundation Training NB! Fler muligheter tilbys etter avtale. Sikre deg din plass og registrer deg! Sted: Vasstulan 1100 moh. Kontakt Snølykkan ved Løkka Helse og Velvære: 47290438

29
des

Fjølservering og Julenøtter på Vasstulan

Fredag 29.12 kl 18:00 har vi Fjølservering og julenøtter her på Vasstulan. Kalde og varme tapasretter stilles på midten av bordet og deles med alle i ditt selskap.

Kr. 295,-
Påmelding: 482 97 853

24
des

Julegrøt på Vasstulan

På julaften serverer Vasstulan julegrøt med saft og gløgg mellom kl 11:00 og 13:00 til kr 90,-

Julegrøt forhåndsbestilles på 482 97 853.

22
des

Konsert med trubadur Victor Lorentzen

Velkommen til konsert med trubadur Victor Lorentzen fredag 22 des i Lavoen ved Uvdal Skisenter

17
des

Åpen dag i Uvdal Skisenter

Gratis heis for alle!
Kom og test bakkene.

02
des

Åpningshelg i Uvdal Skisenter

Uvdal Skisenter åpner de første bakkene lørdag 2. Desember!

Velkommen til oss!

18
aug

Nore og Uvdal Triathlon

Svømming, Sykling og løping gjennom den ville og vakre naturen i øvre Numedal.

Tettere på naturen arrangeres det olympisk distanse gjennom Numedal. 1500 meter svømming, 40 km sykling og 10 km løping med bakkespurt opp slalombakken i Uvdal alpinanlegg til slutt.